Gumi3.com предлага на своите клиенти три начина да заплатят закупената от тях стока. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

 - Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;

 - Чрез банков превод, при което клиентът превежда дължимата сума на доставчика;

 - На кредит с TBI

При плащане чрез банков превод, клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока заедно с цената на доставката в срок не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена от Доставчика. След това представител на Gumi3.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, за доставка на стоката и други допълнителни условия касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на посочения от вас адрес, и заплащане от Ваша страна на дължимата сума за стоката и доставката на куриера.

II. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД.

Ако сте избрали да платите чрез банков превод, ще получите Е-майл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Вие превеждате сумата по банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След това представител на Gumi3.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнително уточнение на мястото и часа за доставка на стоката и други условия касаещи сделката. След получаване на плащането по сметката на Данто груп ООД стоката ще Ви бъде изпратена.

III. КУПИ С КРЕДИТ от TBI

Можете да кандидатствате за закупуване на стоки с кредит от TBI, като за това е необходимо да отговаряте на определени условия. След одобрение от страна на TBI и подписване на необходимите документи, стоката се изпраща на клиента.