2021 ADAC Тест за летни гуми - 205/55 R16

За тестовете за летни гуми ADAC през 2021 г. немската организация избира популярните размери на летни гуми 205/55 R16 и 225/50 R17. Както обикновено при ADAC тестовете, има малко сурови данни, вместо това тестерите оценяват всяка гума с резултат.

Linglong публикува подробности за летните си гуми от серията Master

Linglong публикува подробности за най-новата си гама гуми, серията Master, която се състои от три летни гуми, подходящо наречени Comfort Master, Sport Master и Grip Master CS.

Завиване и спирачен път при зимни условия със зимни и всесезонни гуми

Представяме ви инфографика за това как се представят зимни гуми от премиум и бюджетен клас, заедно със всесезонни в зимни условия на завиване и внезапно спиране. Описали сме 5 случая на различно ниво на износване на гумите.

Топ 3 Летни Гуми за 2019 – Препоръчани от Gumi3

Пазарът изобилства от предложения и е напълно разбираемо да изпитвате затруднения при избора на нови летни гуми. Някои твърдят, че осигуряват най-добра устойчивост на износване, други са с най-добра горивна ефективност, трети имат най-добро представяне на сух терен. Ние ще ви представим обективно мнение, което се базира основно на проведените независими тестове, тъй като при тях най-добре може да се видят силните и слабите страни на дадения модел гуми. За съжаление, въпреки технологичния напредък в индустрията, все още голяма част от производителите не успяват да постигнат балансирано представяне по всички критерии. Това означава, че повечето пъти доброто представяне при едни…

Тест на зимни гуми за размер 195/65 R15 (2017)

В теста за зимата за гуми 2017 ADAC подробно разгледа 16 модела гуми от със скоростен индекс " Т "
 

Тест на зимни гуми за SUV-та (2017/2018)

Резултатите са за размер на гумите 215/65 R16

Важни промени в Закона за движението по пътищата.

От 15 ноември до 1 март – със зимни гуми или гуми с протектор поне 4 мм.

Какво ново от NOKIAN

Nokian Tyres създаде най-енергийно ефективната зимна гума за електрически автомобили